Jämför bilder

Vill du jämföra bilder oavsett studie klickar du på knappen [Jämför bilder] i den övre listen för att komma till jämförelsevyn för bilder.

Öppna studier och välj de bilder som ska jämföras, max åtta (8) bilder kan vara valda.

Bilderna presenteras i den ordning som de har valts.

När bilder är valda kan listen med studier fällas in för att få mer yta för bilderna.

Sortering kan ske på en eller flera rader och kan presenteras antingen horisontellt eller vertikalt. Hur bilderna visas beror på antalet valda bilder. Det går även att rensa samtliga valda bilder.

Det går tillfälligt att ändra kontrast, panorera, zooma eller invertera bild. Förändringar som sker från jämförelsevyn sparas inte på bilden. Det finns även en knapp för att återställa till original för att ta bort de tillfälliga ändringar som har skett.

När en enskild bild markeras visas den med en gul ram och med en gul symbol i studien för att tydliggöra vilken bild som är vald.

För att ta dig tillbaka till startvyn i FRENDA Röntgen klickar du antingen på tangenten Esc på tangentbordet eller på pilen uppe i vänstra hörnet.