Presentera

Presentera är tänkt som ett pedagogiskt hjälpmedel för att visa bilder för en patient. Högerklicka på en bild och klicka på [Presentera].

Bilden öppnas i ett nytt fönster som du kan ändra storlek på eller flytta till en annan skärm. Att hålla ned Windows-tangenten och klicka på pilarna på tangentbordet är ett bra tips på hur du snabbt kan flytta bilder från olika områden på skärmen eller mellan skärmar. Det går att presentera flera bilder samtidigt genom att hålla ned Ctrl-tangenten, markera bilderna, högerklicka på någon av bilderna och sedan klicka på [Presentera] för att få upp alla bilder i separata fönster. Du kan även gå till en helt annan studie och presentera en bild därifrån.

Håller du ned vänster musknapp någonstans i fönstret zoomas området in.