Flytta bilder mellan studier

Bilder kan enkelt flyttas mellan studier genom att dra och släppa en bild från en studie till en annan. För att flytta en bild börjar du med att öppna den studie du vill flytta bilden till. Därefter expanderar du studien där bilden ligger genom att klicka på pilen bredvid studienamnet.

Klicka och håll ned vänster musknapp på bilden du önskar flytta och dra den till en tom cell i den öppna studien.

När du släpper musknappen kommer bilden att flyttas till cellen i den öppna studien. Finns det redan en bild i cellen sedan tidigare kommer denna att bli avmonterad.