Radera en studie

En studie kan endast raderas om den är helt tom på bilder. För att räknas som helt tom får den varken innehålla monterade bilder, ej monterade bilder, raderade bilder eller bilder markerade som flyttade. Detta kan du enkelt se genom att högerklicka på en studie. Om alternativet [Radera tom studie] finns innebär det att studien är helt tom och kan raderas.

Visas inte alternativet kan du klicka på [Visa/Göm raderade bilder] och expandera studien genom att klicka på pilen för att se de de raderade bilderna. Dessa behöver sedan återställas och flyttas till en annan studie för att studien ska bli tom och kunna raderas.

OBS! Finns det en bild markerad som flyttad i studien är det inte möjligt att radera studien.