Skriva ut bilder

För att skriva ut bilder håller du ned Ctrl på tangentbordet och klickar på de bilder du önskar skriva ut. Därefter högerklickar du på någon av bilderna och klickar på [Skriv ut], alternativt på knappen med utskriftssymbol i den övre listen.

I fönstret som dyker upp får du en förhandsgranskning av hur utskriften kommer att se ut och du kan ändra hur många bilder som ska få plats på varje sida efter "Bilder per sida" samt välja om utskriften ska komma stående (Portrait) eller liggande (Landscape).