Jämför studier

Vill du jämföra bilder i en studie med bilder i en annan studie klickar du på knappen [Jämför studier] i den övre listen för att komma till jämförelsevyn för studier.

I jämförelsevyn markerar du de studier du vill jämföra genom att klicka på dem i vänsterlisten. Alla bilder från de valda studierna visas då i vyn.

När du är klar med att välja studier kan listen fällas in för att få mer yta för bilderna.

Via Visningsläge väljer du hur många bilder som ska visas från varje studie.

För att ändra vilken bild som visas drar du bilden från den nedre listen till en av jämförelseplatserna.

Till vänster om Visningsläge finns också Titta-funktionerna WW/WL som gör det möjligt att dra i bilden för att justera ljusstyrka och kontrast samt Panorera och Zoom.

För att ta dig tillbaka till startvyn i FRENDA Röntgen klickar du antingen på tangenten Esc på tangentbordet eller på pilen uppe i vänstra hörnet.