Röststyrning

Inställningar för röststyrning görs här.
Test av röststyrning fungerar så att när man klicka på Testa röststyrning så lyssnar programmet efter vad du säger, och skriver upp de ord som uppfattas.
Den nedre delen skall ha en blå del som rör sig när du pratar, om så ej är fallet kan röststyrningen ej höra dig.
Det kan bero på flera saker, men är då ej relaterade till FRENDA utan till era Ljudinställningar i Windows, dessa kan er lokala tekniker hjälpa er med.

Träffsäkerhet: Denna siffra anger hur korrekt röststyrningen skall registrera det du säger. "Korrektheten" kan påverkas av uttal.
Desto högre siffra desto mer korrekt måste man prata och utan dialekt.

Tystnadstimeout: Detta värde anger samtalstempo. Om man pratar väldigt långsamt exempelvis "Mesialt" och en lång paus innan man säger "Ett ett" så bör man höja detta värde. Som standard ligger dock värdet på normalt tempo.

Tystnadstimout tvetydlig:Detta är hur länge FRENDA väntar mellan olika typer av kommandon. Denna inställning behöver man oftast inte röra om man inte pratar väldigt långsamt