Adressbok

Inställningar > Resultatenhet > Adressbok

Adressboken används för att registrera kontakter/företag som används för:

• Remisser/Remissvar: Specialister, Tandläkare, Frendamottagning
  • Faktura till annan betalare: Region, Försäkringsbolag
  • Tandteknik: Beställningssedel Tandteknik
  • Övrigt

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Ny kontakt

Knapp [Ny kontakt] används för att registrera en ny kontakt/företag.

Följande kontakttyper finns:

• Organisation
  • Person
  • Frendamottagning

Organisation (förvald)

Fyll i kontaktens uppgifter, obligatoriskt att fylla i visas med * nedan.

Organisationsuppgifter

Ange Namn* och välj Kategori. Fyll i ev Organisationsnr och Kundnr.

Välj kategori

• Försäkringsbolag
  • Region: Personnr skrivs ut på faktura
  • Socialkontor
  • Specialist
  • Tandläkare
  • Tandtekniker
  • Övrigt (förvald)

Kontaktperson

Valfri. Ange Titel, Förnamn och Efternamn.

Telefonnummer

Knapp [+Lägg till telefon] används för att lägga till telefonnr, endast siffror är tillåtna.

E-postadress

Knapp [+Lägg till E-post] används för att lägga till epostadress.

Adress

Ange Adress*, c/o, Postnummer* och Ort*.

Knapp [+Lägg till adress] används för att lägga till ytterligare adress. Finns fler adresser används den översta.

Person

Fyll i kontaktens uppgifter, obligatoriskt att fylla i visas med * nedan.

Kontaktperson

Ange Titel, Förnamn* och Efternamn*.

Telefonnummer

Knapp [+Lägg till telefon] används för att lägga till telefonnr, endast siffror är tillåtna.

E-postadress

Knapp [+Lägg till E-post] används för att lägga till epostadress.

Adress

Ange Adress*, c/o, Postnummer* och Ort*.

Knapp [+Lägg till adress] används för att lägga till ytterligare adress. Finns fler adresser används den översta.

Frendamottagning

Sök den mottagning som ska läggas till. Det går att söka på specialitet, mottagning och ort. De mottagningar som är valbara finns i den Frendamiljö vårdgivaren tillhör.

Kontakttyp Frendamottagning kan enbart användas för Frendaremisser eller Interna remisser (inom klinik).

Knapp [+Lägg till i min adressbok] används för att lägga till kontakten i adressboken.

Spara

Knapp [Spara] används för att spara kontakt eller ändringar.

Ta bort

Knapp [Ta bort] används för att ta bort kontakt.

Vid borttag påverkas inte det som är registrerat på kontakten.

Ändra uppgifter på befintlig kontakt

Markera den kontakt som ska ändras.

Registrera ändringar och tryck [Spara].