Adressbok

Inställningar-Resultatenhet- Adressbok

I adressboken skapar man adresser och telefonnummer till specialister, tandläkare, landsting, försäkringsbolag etc.

Registrera ny kontakt

1. Klicka på [Ny kontakt].
  2. Välj kontakttyp
  3. Fyll i namn, adress och ev telefonnummer längst ned på sidan.
  4. Tryck på [Spara] längst ner till höger.

Registrera FRENDA kontakt
1. Klicka på [Ny kontakt]
2. Under kontakttyp välj FRENDA Mottagning
3. Klicka på den mottagning du vill lägga till
4. Välj Lägg till i min adressbok

Ändra kontaktuppgifter på befintlig kontakt

För att ändra uppgifter på en befintlig kontakt markerar man raden/kontakten man vill hantera och gör ändringarna i formuläret längst ned, klicka sedan på [Spara] när ändringarna är klara.