Behandlingspaket

Här kan man skapa behandlingspaket


Längst ner på sidan finns några knapparSkapa behandlingspaket


  1.  Klicka på [Ny] för att öppna ett nytt fönster    2. Skriv in ett lämpligt namn på behandlingspaketet

    3. Kryssa för om behandlingspaketet ska "Flytta revision" (Revisionen flyttas enligt patientens revisionsintervall), "Uppdatera US datum och uppdatera RTG datum    4. Klicka på lägg till behandling för att få ett nytt fönster där man kan välja behandling som man vill lägga till.    5. Skriv eventuell text till behandlingen eller hämta från textbanken.    6. Välj prislista, tillstånd och åtgärd i rullistorna, priset läggs till automatiskt efter att ha valt åtgärden.

    7. Vill man lägga till ytterligare åtgärder klickar man på [Ny ekonomipost] och upprepar steg 6    8. Efter att ha lagt till alla behandlingar i paketet klicka på [OK] för att skapa paketet.


Redigera eller Ta bort behandlingspaket

Ta bort behandlingspaket - Markera det behandlingspaket som ska tas bort genom att vänsterklicka på det i listan. Klicka sedan på [Ta bort] i botten menyn.

Redigera behandlingspaket - Markera det behandlingspaket som ska redigeras genom att vänsterklicka på det i listan. Klicka sedan på [Redigera], man får då upp ett nytt fönster för redigering.

I listan för behandlingar kan man klicka på en behandling för att få upp text och pris. När man valt behandling kan man ändra på ordningen för dessa med hjälp av [Upp] och [Ner] knapparna.

För att ta bort behandlingen klickar man på det röda krysset till höger om behandlingen.För att ändra i texten för behandlingen eller priset välj tillstånd och åtgärd för vald prislista, priset läggs till automatiskt till efter vald åtgärd. 

För att lägga till flera priser klicka på [Ny ekonomipost] och välja tillstånd och åtgärd igen.

För att ta bort ett pris, klickar man på röda krysset till höger om ekonomiposten i listan för tillagda debiteringar.

När man är klar med redigeringen för paketet klickar man på [Ok]


I bottenmenyn finns även knapparna [Uppdatera priser] och [Kopiera]Uppdatera priser - Uppdaterar samtliga priser för FK åtgärder på  ALLA behandlingspaketen, en bekräftelseruta visas.Kopiera: Här kan man kopiera behandlingspaket från andra resultatenheter inom kliniken, klicka på [Kopiera (Klinik)].Välj behandlingspaket som ska kopieras, namnet fylls i automatiskt med samma namn som paketet men kan ändras efter önskemål. Klicka på [Kopiera] för att genomföra kopieringen till önskad resultatenhet.


Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

010-128 54 60 support@frenda.se Fjärruppkoppling