Patientkategorier

Inställningar > Resultatenhet > Patientkategorier

Här hanteras inställningar för patientkategorier. Patientkategori används för att gruppera/kategorisera patienter inom resultatenheten. Patientkategori är valbar via Patient > Grunduppgifter.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Ny patientkategori

Knapp [Ny patientkategori] används för att skapa en ny kategori.

Ange namn på den nya patientkategorin och tryck [OK].

Ta bort

Knapp [Ta bort] används för att ta bort en kategori.

Ändra

För att ändra en skapad patientkategori, markera kategori i listan till vänster och gör ändring i textrutan som presenteras till höger.

Spara

Knapp [Spara] används för att spara inställningar.