Externa program

Inställningar > Resultatenhet > Externa program

Här hanteras externa program t ex röntgenkoppling.

Inställning görs från varje arbetsstation/dator som programmet ska användas från och hanteras av den lokala IT-teknikern.

Nytt program

Knapp [Nytt program] används för att lägga till ett externt program.

• Beskrivning: Namnet på det externa programmet
  • Sökväg: Sökvägen till programfilen för det externa programmet
  • Argument: Används för att skicka specifik information till det externa programmet, olika argument gäller för varje enskilt program
  • Förvald: Markeras för att programmet ska vara förvalt/standard
  • Starta automatiskt: Markeras för att programmet ska startas automatiskt med den patient som är vald i patientlisten

Tryck [Spara].

Ta bort program

Knapp [Ta bort program] används för att ta bort markerat externt program.

Tryck [Spara].