Sök tid

Tidbok

Knapp [Sök tid] som finns längst ner till höger i Tidboken används för att söka efter lediga tider.

De resurser och behandlare som visas baseras på det valda visningsläget i Tidboken.

• Från: Ange datum när sökning ska påbörjas från, dagens datum är förvalt
  • Behandlingstid: Ange hur lång tid som ska bokas, 30 minuter är förvalt
  • Pride: Visas med /// för behandlartid (baserad på behandlingstiden 30 min)
  • Behandlare: Välj behandlare som sökningen ska omfatta
  • Patient önskemål: Markera om sökningen ska innefatta patientens specifika önskemål om tid. Läs mer här: Revision (via Grunduppgifter)
  • Knapp [Föregående]: Används för att söka tid tillbaka i tiden (för tidigare föreslagna tider)
  • Knapp [Sök nästa]: Används för att söka tid framåt i tiden
    Meddelande: "Ingen ledig tid hittades" visas när det finns tid
  • Föreslagen tid: Här visas information om Tid, Behandlare, Resurs och Patient

Tryck [OK] för att välja tid och komma vidare till tidbokningsrutan för att boka tiden.