Parkera tid

Tidbok

Parkeringslisten

Parkeringslisten används när ombokning av tid ska ske längre fram i tiden än vad som visas i tidboken. Parkeringslisten är gemensam för samtliga behandlare på kliniken.

För att parkera en tid, dra ner den bokade tiden till parkeringslisten eller högerklicka på tiden och välj [Parkera]. Tidbokningen ligger kvar i parkeringen tills den dras ut i tidboken igen.

En parkerad tid behåller sin ursprungstid till dess den bokas med ny tid eller att parkeringen ångras. För parkerade bokningar genereras påminnelse-SMS till ursprungstiden, dvs som om tidbokningen fortfarande finns i tidboken.

Parkerade tider flyttas enbart visuellt från tidboken för att synliggöra luckor. Ångras parkeringen flyttas tidbokningen tillbaka till sin ursprungstid. Det är därför viktigt att parkeringen enbart används i anslutning till ombokning av tider.

Ångra parkera

Genom att högerklicka på patientens namn går det att [Ångra parkera] eller [Hämta patient].