Vad betyder siffrorna i en tom cell?

När du befinner dig i startvyn i FRENDA Röntgen och har en tom studie framme ser du att det finns lite olika information i de tomma cellerna.

• I det övre vänstra hörnet visas den text som angivits för cellen
  • I det övre högra hörnet visas importordningen, det vill säga den ordning som du tar bilderna i
  • I det nedre vänstra hörnet visas hur bilden kommer att roteras/spegelvändas i cellen vid bildtagning
  • I det nedre högra hörnet visas tandnummer

Informationen kommer från den valda mallen och kan därför se olika ut beroende på mall och vad som fyllts i, men allt går att ändra för att passa ditt arbetssätt. Läs mer här: Mallar.