Hur ändras ordningen på mallar?

När du skapar en ny studie har mallarna i listan en viss ordning där mallen längst upp alltid är förvald.

Denna ordning går att ändra, förslagsvis så att de mallar som används ofta ligger längst upp. För att göra detta klickar du på kugghjulet uppe i högra hörnet och [Mallar]. Markera en mall och klicka på pilarna för att flytta mallen upp eller ned i listan. Ordningen här återspeglas sedan i listan när du skapar en ny studie.