Inställningar i FRENDA som ska hanteras innan startdag och grundutbildning

1. Inställningar-Vårdenhet-Textbank

https://support.frenda.se/support/solutions/articles/77000359189-textbank
Videoinstruktion: https://www.screencast.com/t/SEwjRy8J3HsG

Här lägger man in egna fraser och redigerar befintliga för såväl journaltexter som tidbokstexter.

2. Inställningar-Kostnadsställe-Adressbok

https://support.frenda.se/support/solutions/articles/77000359077-adressbok
Här lägger man in adressregister till landsting, försäkringsbolag, specialister etc

3. Inställningar -Kostnadsställe - Favoritåtgärder

https://support.frenda.se/support/solutions/articles/77000359080-favoritatg%C3%A4rder

Här kopplar man samman tillstånd med åtgärder som ni ofta använder för att spara tid när man lägger in i ekonomin.

4. Inställningar-Kostnadsställe-Kallelse

https://support.frenda.se/support/solutions/articles/77000359081-kallelse

Lägg till eventuell önskad text här.

5. Inställningar-Kostnadsställe-Prislista

https://support.frenda.se/support/solutions/articles/77000359003-prislista-frenda
Videoinstruktion: https://www.screencast.com/t/FjoUkz5v2

Uppdatera prislista samt landstingsprislista.

Lägg till eventuella egna åtgärder (debitering för remiss eller dyl) samt försäljningsvaror

Videoinstruktion användarinställningar:
https://www.screencast.com/t/qfEXGjBn