Adressbok

Inställningar-Kostnadsställe- Adressbok

I adressboken skapar man adresser och telefonnummer till specialister, tandläkare, landsting, försäkringsbolag etc.

Registrera ny kontakt

1. Klicka på [Ny kontakt].
  2. Fyll i namn, adress och ev telefonnummer längst ned på sidan.
  3. Välj Kontakttyp.
  4. Tryck på [Spara] längst ner till höger.

Ändra kontaktuppgifter på befintlig kontakt

För att ändra uppgifter på en befintlig kontakt markerar man raden/kontakten man vill hantera och gör ändringarna i formuläret längst ned, klicka sedan på [Spara] när ändringarna är klara.