Dagens patienter (Ctrl+4)

Dagens patienter är en översikt av tidboken och kan vara öppen samtidigt som journalen. I Dagens patienter går det att presentera bokade patienter för ett valfritt datum, behandlare eller ett valt visningsläge. Det går att välja patient genom att dubbelklicka på patienten.

Längst ner presenteras Summa bokad klinisk tid vilket är den totala tid som är bokad på patienter.

Utskrift av tidbok sker genom att klicka på skrivarikonen längst upp till höger. Önskas utskrift som liknar tidboksblad, tryck först in [Visa kalender] och gör därefter utskrift.

När [Visa kalender] är markerad går det att dölja patientnamn även i Dagens patienter. Det sker genom att högerklicka och välj ”Dölj patientnamn”. För att visa namnen, högerklicka och välj ”Visa patientnamn”.