Att göra-listan

Att göra används för uppgifter som ska utföras dvs är en ”Kom-ihåg-lista”. En uppgift kan gälla för samtliga på kliniken eller vara personlig som enbart inloggad användare kan ta del av. Siffran på ikonen presenterar hur många uppgifter ”Att göra” det finns, både gemensamt och personliga.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

• Skapa uppgift
  • Koppla till vald/laddad patient
  • Personlig uppgift
  • Klarmarkera och stäng uppgift

Skapa uppgift

Klicka på [Ny]

1. Ange Typ:
    Klinik (gemensam för alla)
    eller
    Behandlare (för egna uppgifter alt tilldela personlig uppgift till annan användare)
  2. Beskriv uppgiften
  3. Tryck [Spara]

Koppla till vald/laddad patient

Det går att koppla uppgift till vald patient, markera ”Koppla till laddad Patient”.

Den patient som är vald i patientlisten är den som uppgiften kopplas till. Det kommer inte att synas någonstans på patienten att det finns en uppgift kopplad och det går inte att ”koppla bort” patient från en uppgift.

Personlig uppgift

En personlig uppgift kan endast hanteras/visas av den person som tilldelats uppgiften. Säkerställ att rätt behandlare är vald innan uppgiften sparas.

En uppgift kan vidarebefordras till annan behandlare, det sker genom att välja behandlare och sedan [Spara].

Ett meddelande skickas till den som har tilldelats uppgiften.

Klarmarkera och stäng uppgift

För att avsluta/stänga en uppgift, öppna uppgiften och markera ”Klarmarkera och stäng uppgift”.

Tryck [Spara].