Massutskick Brev

Kommunikation > Massutskick > Brev

Här skapas massutskick via Brev till patienter. Det är enbart patienter som i Grunduppgifter har en adress ifylld som kan omfattas av massutskick.

Massutskick Brev sker via en utskriftstjänst. Det går inte att använda massutskick för utskrift till en specifik skrivare.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Skapa

Det är endast patienter listade på vald resultatenhet som visas.

Välj brevmall

Markera brevmall som ska användas för massutskicket.

Knapp [Förhandsgranska] används för att kontrollera utskicket.

Brevmall läggs in via Inställningar > Klinik > Brevmall, läs mer här: Brevmall.

Urval

• Patienter födda fr o m - t o m, med viss patientkategori, listade hos en specifik behandlare
  • Patienter med bokade tider inom ett visst intervall och/eller till en viss behandlare
  • Patienter som finns på bevakningslista
  • Patienter med revision till en specifik behandlare

Sök

Knapp [Sök] används för att presentera urval.

Patienter med brevutskick

Här visas de patienter som kan ta emot brevutskick, dvs de har en adress inlagd i Grunduppgifter.

Samtliga patienter är markerade och antal patienter visas överst, om någon ska undantas från utskick kan de avmarkeras.

Skicka brev

Knapp [Skicka brev] används för att skicka brev med vald brevmall.

Följande dialog visas:

Vid [Ja] skickas utskriften vidare till en utskriftstjänst som ombesörjer att utskicket sker.

Patienter utan godkänt brevutskick

Här visas de patienter som inte kan ta emot brevutskick, dvs de som saknar adress i Grunduppgifter. Det framgår även antal som inte kan ta emot utskicket.

Historik

Här visas historik på massutskick.

Ange datumintervall och tryck [Sök massutskick].

• Till vänster visas massutskick inom vald period.
    Skapad (datum inkl klockslag), brevmallen som är använd samt vilken användare som har gjort utskicket visas.

Markera massutskick, tryck [Detaljer]

• Till höger visas innehåll i massutskicket.
    Mottagare med personnummer, förnamn och efternamn visas