Skapa ett ärende Mina ärenden
Välkommen
Logga in

Massutskick

Syftet är att ni snabbt och enkelt skall kunna skicka sms till alla patienter med godkända sms utskick enligt urval ni själva gör. Ex. Alla patienter som har en bokad tid hos en speciell Tandläkare nästa vecka/månad.  Eller patienter som tillhör en Patientkategori, eller hela er patientstock om så önskas.
Ni finner denna funktion under Kommunikation- Massutskick

Steg 1 Filtrera fram de patienter du vill skapa utskicket till. Här kan ni välja en eller flera alternativ och kombinera som ni vill.
    Patienter som är födda fr.o.m. ett visst datum t.o.m. ett visst datum, och/eller till hör en viss patientkategori.
    Patienter med bokade tider i er tidbok inom angivet intervall, och/eller hos en viss behandlare.
    Patienter som finns på en specifik Bevakningslista, eller Patienter med en Revision hos en viss behandlare.
Klicka på sök när du gjort dina val.


Steg 2 Nu presenteras två listor. Den vänstra är patienter som accepterar sms, och den högra är patienter utan godkänt sms utskick. Den högra listan presenteras så att ni har möjlighet att kontakta dessa på annat sätt, listan kan exporteras till excel. Om du avmarkerar patienten i vänster lista kommer denne ej få massutskicket. Längst ned i respektive lista visas en summering av antalet patienter.Steg 3 Klicka på [Skicka SMS]
I rutan som kommer upp kan du nu skriva ditt sms.
"Tecken kvar" visar hur mycket mer du kan skriva.
"Meddelandestorlek" visar hur många sms du kommer debiteras för skriven text.
SMS skickas till patienten som ett sammanhängande meddelande, men operatören debiterar ett visst antal sms baserat på mängden text, dessa presenteras här. Priset är detsamma som för era påminnelser

När du skrivit ditt sms, se till att kontrolläsa. Du får ingen mer chans att kontrollera det du skrivit efter att du klickar på [Skicka].
Steg 4 Nu får du upp en presentation på hur många patienter som fått ditt meddelande samt hur många meddelanden du kommer debiteras för (baserat på hur mycket text ni skrivit) Klicka [OK]

Historik - Massutskick
Under Historik kan man hitta sina Utskick, Utskickets Text står i vänstra fältet följt av vilken användare (inloggat kort)
som skickat massutskicket.
om du markerar det utskick du vill titta på och klickar på [Detaljer] nere till höger så får du upp alla patienter som fått smset, med en summering uppe till höger hur många patienter det är samt hur många sms du debiterats för.


Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.