Besök (Behandlingsplan)

Patient > Behandlingsplan

Knapp [+Nytt besök] används för att lägga till planerade besök i behandlingsplanen som kan kopplas till planerade åtgärder för respektive besök.

Besök som läggs till i behandlingsplanen visas i Tidboken, flik Behandling.

Läs mer här: Tidbokning behandlingsplan

När ny behandlingsplan öppnas skapas det även ett besök. Standardtid för besök anges med 30 minuter med Behandlingstyp = Behandling. Till en behandlingsplan måste det finnas minst ett besök och det går att lägga till valfritt antal besök.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Nytt besök

Knapp [+Nytt besök] används för att lägga till ytterligare besök.

Ta bort

Knapp [Ta bort] används för att ta bort besök.

Observera att det måste finnas minst ett besök i en behandlingsplan.

Redigera besök

Det går att redigera besök genom att dubbelklicka på besöket. Följande går att ändra

Minimumintervall

Anges med antal dagar, förvalt intervall är 0 dagar.

Intervallet hänger ihop med nästkommande besök, kan användas vid besök som avser Preparation och Utlämning Protetik.

Besök som bokas in i Tidboken visas med en blå/vit kedjelänk som ikon. Om nästkommande besök bokats för kort inpå föregående tid, då visas kedjelänken som röd/vit.

Behandlare

Den behandlare som ska behandla patienten för valt besök.

Behandlingstid

Den behandlingstid som ska bokas i Tidboken för valt besök, förvald tid är 30 minuter.

Pride (teamtandvård)

Ändras om bokningen ska innehålla behandlartid för tandläkare och sköterska.

Behandling

Den behandlingstyp som ska framgå i Tidboken och som styr färgen på bokningen, förvald typ är "Behandling".

Behandlingstext

Den bokningstext som ska visas i Tidboken för valt besök.

Åtgärder

De åtgärder som är kopplade till besöket.

Åtgärder knyts till besök antingen när raden skapas i behandlingsplanen eller genom att välja besök i behandlingsraden via kolumn Besök. Det går att ändra mellan de besök som finns skapade.

Ändra ordning på besök

Det går att ändra ordning på de besök som finns skapade via "Drag and Drop" (dra och släpp). Markera det besök som ska ändras och flytta till önskad plats, besöksnumret ändras.