Länk

Här kan man välja bland några hemsidor som kan markeras som favoriter, alla hemsidor som finns som val styrs centralt och det går inte att lägga in egna, klicka på stjärnan till höger om länken för att markera/avmarkera den som favorit.

Markerad

Avmarkerad

När man markerat favoritlänkar klickar man på [Spara] längst ner till höger.

De länkar som valts kommer att finnas tillgängliga via ikonen ”Länkar” längst upp till höger i menyn i FRENDA.