Fakturatjänst

Tjänsten behöver ställas in för att den skall kunna användas, detta görs under Inställningar

Valet/knappen blir endast aktiv när det finns en upparbetat skuld på patienten.

1. Klicka på [Fakturatjänst]
  2. Verifiera patientens personnummer och klicka på fortsätt. Observera att det då sker en kreditupplysning på patienten, om kreditupplysningen inte blir godkänd får patienten betala på annat sätt.

3. Kopia till patient skrivs ut med information om att det kommer att läggas på en avgift. Dagen efter köpet utbetalas pengarna till praktikern och samtidigt skickas fakturan till patientens folkbokföringsadress

Om man får ett avslag på kreditprövningen från Fakturatjänst får man följande meddelande

Patienten betalar en fakturaavgift och möjlighet till delbetalning från 3 till 36 månader finns.

Kontakta Fakturatjänst via telefon för ytterligare information.