Tidboksstatistik

Rapport > Statistik > Tidboksstatistik

Här visas tidboksstatistik för vald resultatenhet. Det går att ta fram statistik per behandlare för bokad klinisk tid jämfört med schemalagd tid inklusive bokningsgrad samt visa statistik för webbokningar.

I rapporterna går det att högerklicka för att söka patient (öppna journal eller ekonomi) samt för att exportera till Excel.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Klinisk tid

Visar jämförelse mellan bokad och schemalagd tid per dag och behandlare.

Urval

• Från - Till: Ange datum från och till som ska visas i rapporten. Förvalt intervall är en (1) månad tillbaka i tiden
  • Behandlare: Välj Behandlare. Det går att välja bland de behandlare som finns i behandlarlisten. Förvald behandlare är inloggad användare

Visa

Knapp [Visa] används för att ta fram rapporten.

Kolumnbeskrivning

• Datum: Datum för statistik
  • Bokad klinisk tid: Bokad patienttid. Vid tidbokning med pride räknas enbart / med
  • Schemalagd klinisk tid: Bokningsbara schemablock i tidboken
  • Bokningsgrad: Jämförelse mellan bokad och schemalagd tid i %

Läs mer här: Tidboksstatistik som påverkar BI-rapporten

Webbokningar

Visar tidbokningar som bokats via webbtidboken under en vald period.

Urval

• Utfört från - Utfört till: Ange datum från och till som ska visas i rapporten. Förvalt intervall är dagens datum.

Visa

Knapp [Visa] används för att ta fram rapporten.

Gruppera

Det går att sortera rapporten med Ingen gruppering, Behandlare, Händelse, Patient och Resurs.

Kolumnbeskrivning

• Händelse: Visas med Skapat, Uppdaterat, Avbokat eller Incheckad
  • Utfört: När händelsen är utförd, datum och klockslag
  • Patient: Patient som har bokat tid
  • Från: Starttid för tidbokning
  • Till: Sluttid för tidbokning
  • Resurs: Bokat Rum/Behandlingsstol
  • Behandlare: Bokad behandlare
  • Beskrivning: Förtydligande kring vald händelse