Tidboksstatistik

I denna vy kan man ta fram statistik för att se Bokad klinisk tid kontra Schemalagd klinisk tid, samt beläggninsgrad.

Man kan också se Webboknings statistik för att se exempelvis hur många bokningar man haft via webben under en specifik period
Vyn kan grupperas uppe i högra hörnet, eller genom att klicka på en kolumn.
Listan kan exporteras till excel genom att högerklicka och välja Exportera till Excel, man kan också gå direkt till markerad patients journal eller ekonomi genom att högerklicka.