Revisionsstatistik

Rapport > Statistik > Revisionsstatistik

Här visas revisionsstatistik för vald resultatenhet. Det går att ta fram statistik för revisioner, revisionspatienter fördelat på åldersgrupp och behandlare. Det går även att ta fram rapport på patienter som ringer själv, har kallelsepåminnelser eller som helt saknar revisionstid.

I rapporterna går det att högerklicka för att söka patient (öppna journal eller ekonomi) samt för att exportera till Excel.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Revision

Visar revisionspatienter för vald resultatenhet, per behandlare och för valt tidsintervall. Det går även att tilldela valda patienter en patientkategori i denna funktion.

Urval

• Från - Till: Ange datum från och till som ska ingå i rapporten. Förvalt datum är sex (6) månader framåt i tiden
  • Behandlare: Välj Behandlare. Det går att välja bland de behandlare som finns i behandlarlisten. Förvalt visas alla behandlare

Visa

Knapp [Visa] används för att visa poster.

Välj antal

Ange antal, tryck [Välj antal] för att slumpmässigt välja antal patienter.

Välj alla

Knapp [Välj alla] används för att markera samtliga patienter. Genom att trycka på knappen en gång till avmarkeras samtliga patienter.

Tilldela patientkategori

Knapp [Tilldela patientkategori] används för att tilldela valda patienter en patientkategori.

Kolumnbeskrivning

• Startperiod: Datum för revisionstid
  • Behandlare: Behandlare som revision är registrerad till
  • Nästa besök: Nästkommande tidbokning oavsett behandlare
  • Anteckning: Anteckning som angivits till revisionen
  • Kategorier: Patientkategori som patienten tilldelats
  • Välj: Används för att markera patient vid tilldelning av patientkategori

Diagram - revisioner per behandlare

Visar revisionspatienter för vald resultatenhet, per behandlare och för valt tidsintervall.

Revisionspatienter

Visar samtliga revisionspatienter för vald resultatenhet fördelat per åldersgrupp.

Åldersgrupperna är fördefinierade med 0-23, 24-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80-89 samt 90 och äldre.

Rapporterna går att ta fram i både diagram- och tabellformat:

• Revisionspatienter: Visar alla revisionspatienter, per behandlare och fördelat per åldersgrupp
  • Revisionspatienter totalt: Visar alla revisionspatienter fördelat per åldersgrupp. Patienter med flera revisioner till olika behandlare visas en gång

Saknar revision

Visar patienter för vald resultatenhet som saknar revisionstid eller där Kallelsepåminnelse eller Ringer själv är angivet som kallelsemetod till revisionen.

Urval

• Behandlare: Välj Behandlare. De behandlare som går att välja har revisionspatienter. Förvalt visas alla behandlare
  • Saknas: Markera för att ta fram patienter som saknar revision
  • Kallelsepåminnelse: Markera för att ta fram patienter som har revision med kallelsepåminnelse som kallelsemetod, dvs patienter som får ett SMS med påminnelse att boka tid
  • Ringer själv: Markera för att ta fram patienter som har revision med ringer själv som kallelsemetod, dvs patienter som själva kontaktar kliniken för att boka tid

Visa

Knapp [Visa] används för att visa poster.

Kolumnbeskrivning

• Typ: Kallelsemetod
  • Anteckning: Anteckning som har angivits till revisionen, det gäller enbart typ Kallelsepåminnelse och Ringer själv
  • Nästa besök: Nästkommande tidbokning oavsett behandlare