Rapporter

Rapport > Ekonomirapporter > Rapporter

Rapporterna används för avstämning av balanskonton (Pågående produktion, Delbetalningar, Patientfordran och Försäkringskassan). Rapporterna innehåller enbart patientnummer som patientidentifiering.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Aktuella rapporter

Rapporter skrivs ut med belopp hämtade i realtid.

Välj Rapporttyp och tryck [Visa].

Vid utskrift sker förhandsgranskning i Excel och kan sparas/skrivas ut.

Rapporter på tidigare datum

Rapporter som skrivs ut är skapade av Frenda (nattetid). De är användbara för revisor vid avstämning av balanskonton i bokföringen. Bilagorna tas fram i samband med att SIE-fil och övriga ekonomirapporter skapas eller i samband med ett bokslut.

Välj månad och tryck [Visa]

Tryck på disketten (till höger om respektive rapport) för att spara till Excel.

Rapporten som avser Patientfordran innehåller även ev fakturabetalningar som har registrerats i efterhand men avser tidigare period.

Beskrivning av Rapporttyper

Patientfordran

Avser Fakturerat – konto 1520*

Försäkringskassan

Avser Fordran Försäkringskassan – konto 1541*
poster som är obetalda eller ännu inte hanterats i en betalspecifikation

Pågående produktion

Avser Ofakturerat – konto 1470*

Delbetalningar

Avser Förskottsbetalningar – konto 2420*

Produktion & delbetalningar

Avser Pågående produktion och Delbetalningar,
dvs Ofakturerat totalt och per patient
 – konto 1470* och 2420*

*Kontohänvisning till standardkonto i Frenda