Vad innebär "Ej monterade bilder"?

Om det finns en eller flera avmonterade bilder i en studie visas texten "Ej monterade bilder" och antalet nere till vänster.
För att se de avmonterade bilderna expanderar du studien i listen till vänster.

Texten visas enbart för att uppmärksamma att det finns avmonterade bilder i studien.

För att texten ska försvinna behöver du antingen återföra de avmonterade bilderna till studien genom att hålla ned vänster musknapp och dra respektive bild till en tom cell, eller radera de avmonterade bilderna genom att högerklicka och klicka på "Radera bild" om de inte tillför något.