Installationsanvisning FRENDA Journal

Läs igenom instruktionen i sin helhet innan installationen påbörjas. Vid osäkerhet kring installationsprocessen, kontakta den lokala teknikern för hjälp.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Systemkrav för FRENDA Journal

Säkerställ att datorn som installationen utförs på uppfyller systemkraven för FRENDA. Läs mer här: Systemkrav

Fil beskrivning

Installationen av FRENDA Journal sker med tre olika filer och installations ordningen är viktig.

• Installationsfil 1 (Fil 1) är gemensam för alla kundgrupper.
  • Installationsfil 2 och 3 (Fil 2 & Fil 3) är olika beroende på kundgrupp.

OBS! Säkerställ att rätt fil väljs för rätt kundgrupp, annars kommer installationen inte fungera.

Filer

Installationsanvisning

Följ instruktionen i de beskrivande stegen.

1.  Installera Fil 1 FRENDA.Klient - Välj Kör som administratör.

2. Installera Fil 2 FRENDAJournal - välj Kör som administratör.

FRENDA öppnas nu i helskärmsläge och installationsförloppet visas.

När denna installation är klar öppnas FRENDA. Stäng ned programmet på krysset och gå vidare till nästa steg.

3. Installera Fil 3 FrendaJournal_AllUsers - dubbelklicka på filen. En fråga kan nu dyka upp beroende på era säkerhetsinställningar. "Tillåter du den här appen gör ändringar på din enhet"
    Välj Ja.
    Därefter installeras de nödvändiga filerna, när rutan stängs kan FRENDA börja användas.
    Följande ikon finns nu på skrivbordet, använd den för att starta FRENDA.