Senaste Nytt 2023-11-14/16

Här följer några av de nyheter och ändringar i den version av FRENDA Journal och Röntgen som levereras 2023-11-14 samt 2023-11-16. Uppdateringen sker på två olika datum beroende av kundgrupp, om ny funktionalitet inte visas i programmet den 15/11 avvakta till 17/11.

Ny referensprislista 2024-01-15

Fr o m den 15 januari 2024 införs nya och omräknade referenspriser samt ändring av ersättningsregler och tillstånd/åtgärder. Läs mer här om kommande ändringar: TLV: Ändringar i tandvårdsstödet 2024-01-15

Det går redan nu att förbereda prislistan för 2024 som baseras på de nya referenspriserna.

• Prislistan kan användas från behandlingsplanen för kostnadsberäkningar med planerade tillstånd/åtgärder som ska utföras efter 15/1-2024
  • För debitering av tillstånd/åtgärder börjar prislistan att gälla den 15 januari 2024

Läs mer här: Prislista - Ny prislista: Uppdatera med ny referensprislista

Framtida utveckling

Även i den här uppdateringen har tid lagts på kommande funktionsändringar av mer omfattande art. Mer information presenteras på sikt