Förhandsprövning (via Patient > FK)

Patient > FK > Förhandsprövning

Här visas förhandsprövning som är skickade till Försäkringskassan för vald patient och vald resultatenhet.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Högerklicksmeny

Vid högerklick i listan går det att Visa listan i Excel och Exportera till Excel.

Visa mer information (+)

Använd + på förhandsprövning för att visa mer information, t ex om vilka tillstånd/åtgärder som ingår.

Visa FK-logg

Knapp [Visa FK-logg] används för att visa detaljer/historik om en förhandsprövning, t ex när den är inskickad och datum när den blivit godkänd. Knapp [Visa FK-logg] finns på ett flertal ställen i programmet.

Markera förhandsprövning, tryck [Visa FK-logg] för att visa loggen.

Bifoga bilagor

Knapp [Bifoga bilagor] används för att lägga till bilagor till en förhandsprövning. Knappen är en direktlänk till funktionen "Bilagor - EHK & FHP".

Stäng förhandsprövning

Knapp [Stäng förhandsprövning] används för att manuellt stänga en förhandsprövning som inte längre är aktuell, t ex vid de tillfällen Försäkringskassan har meddelat Avslag. En förhandsprövning där ersättningsbegäran är insänd och ersättning begärd behöver inte hanteras genom den här funktionen.

För att skapa en förhandsprövning, läs mer här: Förhandsprövning