Senaste Nytt 2023-08-22/24

Här följer några av de nyheter och ändringar i den version av FRENDA Journal och Röntgen som levereras 2023-08-22 samt 2023-08-24. Observera att versionen uppdateras vid två olika datum beroende av kundgrupp. Om ny funktionalitet inte visas i FRENDA den 23/8 avvakta till 25/8.

Framtida utveckling

I den här uppdateringen har i princip all tid lagts på kommande funktionsändringar som är av mer omfattande art. Mer information kommer på sikt.

Röntgen

Det är nu möjligt att ändra visningsordning på knappar för Plugin (sker via Inställningar > Plugins).

Windows 7

Det är inte längre möjligt att använda FRENDA Journal och Röntgen från dator med operativsystemet Windows 7.