Senaste Nytt 2020-09-08/09

Senaste nytt från FRENDA 

Här följer några av nyheter och rättningar i den version av FRENDA och FRENDA Röntgen som levereras 2020-09-08 samt 2020-09-09 för PTJ
Stora delar av denna uppdatering innehåller förberedande funktioner inför nästa release av FRENDA, samt buggfixar och förberedelser för Nya FRENDA. 
Nya FRENDA kommer inom kort finnas tillgängligt för samtliga att ladda ner och använda, mer info kommer på startsidan i FRENDA. Funktionsuppdateringar i Silverlight versionen har upphört, bortsett från nödvändiga buggfixar och funktioner som ej kan anstå.

 

Exspektans (Grön D3)

Efter många önskemål finns nu möjlighet att registrera en Exspektans, Manifest Karies D3. Detta fynd har färgen grön i journalen och avser alltså en Karies man valt att avvakta med att behandla.Eftersom vi i denna uppdatering presenterar ett nytt färg-alternativ på en registrering passade vi också på att förtydliga även det:

Röntgen
Inga funktionsmässiga förändringar, däremot tekniska uppgraderingar av bakomliggande struktur för att uppgradera användarupplevelsen på sikt

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

010-128 54 60 support@frenda.se Fjärruppkoppling