Senaste Nytt 2020-02-25

Här följer några av nyheterna och rättningarna i den version av FRENDA som levereras 2020-02-25 samt 2020-02-26 för FRENDA PTJ

Arbetet med det bakomliggande plattformsbytet fortgår enligt plan och beräknas vara klart i slutet av Q1/ Början Q2

Startsida

En ny varning införs. Varningen dyker upp om 5 dagar passerat utan att man markerat en betalspecifikation som betald.
OBS! PTJ kunder kan bortse från denna varning, då detta sker centralt.

Journal

Det är nu möjligt att signera alla sina rader samtidigt i en patientjournal.
Detta görs genom att klicka på F9 . Vi hoppas detta skall underlätta ert arbete med signering av journaler.

-När man tidigare markerat rader i journalen har endast den första raden kopierats om man markerat flera, detta är nu ändrat och innebär att samtliga markerade rader blir kopierade

Tidbok

Efter era önskemål är det nu möjligt att filtrera revisionslistan på efternamn.

Statistik

-Nu finns möjlighet att visa revisionsstatistik på alla behandlare istället för en åt gången som innan.

-Ett nytt filter finns nu i Rapport-Statistik-Debiteringsstatistik-Barndebitering, detta gör de möjligt att filtrera per behandlare.

Försäkringskassan

Ni kan nu sätta ett datum på Betalspecifikationer från Försäkringskassan. Detta gäller ej PTJ

Färgen Grön är också tillagd för att se vilken i betalspec man hanterat eventuella differenser.
Röd är som vanligt en betalspecifikation där man har differenser

Fakturatjänst

Specifikationen som skrivs ut i samband med att man använder fakturatjänst har varit förvirrande likt en faktura.
Utseendet är nu förändrat så att denna inte misstas för en faktura.

Inställningar
Det finns nu möjlighet att flytta revisioner från inaktiva behandlare till aktiva behandlare, detta har endast varit möjligt med hjälp av supporten innan.  Om en behandlare har några revisioner på sig, så syns behandlaren i listen.
Syns inte behandlaren så finns inga revisioner på denna