Senaste nytt 2020-02-11

Här följer några av nyheterna och rättningarna i den version av FRENDA som levereras 2020-02-11 samt 2020-02-12 för FRENDA PTJ

Arbetet med det bakomliggande plattformsbytet fortgår enligt plan och beräknas vara klart i slutet av Q1/ Början Q2

Tidbok

Möjlighet att dölja ej schemalagda resurser i tidboken är nu ute på test hos några Pilotkliniker

Journal
Vi märkte att det fanns ett problem med logiken för markering av journalrader, detta är nu ändrat för att följa samma logik som Windows.

Inställningar
Ändring av texten Behörighet för FRENDA-Röntgen

Textändringar Generellt
Som några av er uppmärksammat har ordet "Ankommen" förekommit på olika ställen i FRENDA.
Detta är nu ändrat till "Anlänt"