Senaste nytt 2019-07-02

Här följer några av nyheterna i den version av FRENDA som levereras 2019-07-02

Startsida
Ny funktionalitet i Att-göra listan. Det är nu möjligt att knyta Att-göra punkter till endast sitt eget kort så andra på kliniken inte ser din lista. Möjlighet att också koppla Att-göra punkter till vald patient, vilket gör att patienten går att hämta via Att-göra listan. Man kan också ta en befintlig post och göra den till sin personliga genom att bocka i Personlig.
OBS En kopplad patient kan inte "kopplas bort" från en Att-göra punkt.

Journal
Utökad teckenmängd det har tidigare bara varit möjligt att skriva max 2500 tecken per anteckning i journalen, efter önskemål är detta utökat till 4000. Benämningen på rotkanaler i endodonti är nu mer logiska.

Remiss
Det är nu möjligt att lägga till sitt eget kostnadsställe i adressboken.
Detta möjliggör för att remittera inom den egna kliniken till andra behandlare.

Hjälpavsnitt/Supportportalen F1
För att underlätta navigering öppnas hjälpavsnittet för den del av FRENDA du befinner dig i direkt.

För att navigera manuellt: Öppna hjälpavsnittet från startsidan i FRENDA eller använd den vänstra listen i hjälpavsnittet.