Prislista - Skriv ut prislista (pdf/excel)

Inställningar > Resultatenhet > Prislista

I flik Skriv ut prislista skrivs önskad prislista ut enligt de val som görs.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Verksamhet

• Prislista: Välj Prislista som ska skrivas ut
  • Skriv ut alla prisnivåer: Markeras för att skriva ut samtliga prisnivåer
  • Verksamhetens namn: Ange Namn
    Skrivs ut på första sidan av utskriften samt överst till höger på sidor som innehåller prisinformation
  • Tandvårdsteamets/Verksamhetens vision: Ange Vision
    Text som anges skrivs ut på första sidan

Utskriftsalternativ

De val som markeras skrivs ut på sidor med patientinformation

Val finns för Garanti/Försäkring, Garantiförsäkring gällande krona, bro och avtagbar protetik samt Övriga upplysningar

Egen text

Den text som anges skrivs ut sist på sidan med patientinformation och framgår med fetstil på utskriften.

Välj bild

Bild som läggs till skrivs ut på första sidan.

Tryck [+Lägg till bild] och välj bild från datorn.

För att ta bort bild, tryck [-Ta bort bild]

Skriv ut excel (exportera till fil)

Knapp [Skriv ut excel] används för att exportera vald prislista till excel.

Skriv ut pdf

Knapp [Skriv ut pdf] används för att skriva ut vald prislista till pdf.