Ny användare FRENDA

Fyll i nedanstående formulär för att beställa tillägg av ny användare i FRENDA.

Det är endast verksamhetsansvariga som får göra beställning av ny användare. Tillägg av personal debiteras enligt gällande prislista, för frågor gällande priser kontakta sales@frenda.se

Observera att formuläret inte kan användas av kliniker anslutna till Praktikertjänst AB eller Smile.

För att komma till formuläret "Ny användare FRENDA" klicka här