Remisser

Här finns en översikt för klinikens samtliga remisser.
Remisserna i listan sorteras lika som journalen med den senast skapade remissen överst, för att ändra sorteringen kan man klicka på respektive kolumn eller filtrera med urvalen i drop-down menyerna överst.

Remisser färgkodas baserat på om ni skickat remissen eller är mottagare av remissen.
Orangea rader är remisser ni skickat.
Vita rader är remisser ni mottagit.
Om remissen har en FRENDA ikon innebär det att det är en intern remiss som skickas inom FRENDA.
Varningstriangel , innebär att remissen är fördröjd,detta kan ha flera anledningar: Remissen är skapad men aldrig skickad, eller remissen är skickad men ingen bekräftelse är registrerad.

När man dubbelklickar på en rad hämtar man upp den patient remissen är utställd på, för att arbeta med remissen klicka på [Öppna] , eller högerklicka och välj Öppna
För vidare info om remisshantering se: Patient-Remiss