Senaste Nytt 2024-05-14/16

Här följer några av de nyheter och ändringar som levereras i uppdateringen 2024-05-14 samt 2024-05-16. Uppdateringen sker vid två olika datum beroende av kundgrupp. Visas inte ny funktionalitet i programmet 15/5 avvakta till 17/5.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Frendaremiss

Nytt val: Konsultation

För remisser inom Frenda (digitala) går det att ange om remissen avser Behandling eller Konsultation. Förvald typ är Behandling.

Nytt val: Behandlingstyp i mottagna remisser

Ett nytt filtreringsval: Behandlingstyp visas i Kommunikation > Remiss > Mottagna. Det går att välja Alla, Behandling eller Konsultation, listan är förvald med Alla.

Nytt val: Behandlingstyp i skickade remisser

Ett nytt filteringsval: Behandlingstyp visas i Kommunikation > Remiss > Skickade. Det går att välja Alla, Behandling eller Konsultation, listan är förvald med Alla.

Tillstånd/Tandnummer visas i Barndebitering

Nu visas även det valda tillståndet för åtgärden inklusive eventuellt tandnummer i Rapport > Statistik > Debiteringsstatistik > Barndebitering.

Behandlingstyper visas i bokstavsordning

De behandlingstyper som är aktiverade visas nu i bokstavsordning på samtliga platser där de går att välja, dvs i Tidbokning, Revision, Sökalternativ i revisionslistan och Besök i behandlingsplan. Förvald behandlingstyp för Tidbokning, Revision och Besök i behandlingsplan är som tidigare Behandling.