Senaste Nytt 2024-05-14/16

Här följer några av de nyheter och ändringar som levereras i uppdateringen 2024-05-14 samt 2024-05-16. Uppdateringen sker vid två olika datum beroende av kundgrupp. Visas inte ny funktionalitet i programmet 15/5 avvakta till 17/5.


INNEHÅLLSFÖRTECKNING


Frendaremiss 

Nytt val: Konsultation

För remisser inom Frenda (digitala) går det att ange om remissen avser Behandling eller Konsultation. Förvald typ är Behandling. Nytt val: Behandlingstyp i mottagna remisser

Ett nytt filtreringsval: Behandlingstyp visas i Kommunikation > Remiss > Mottagna. Det går att välja Alla, Behandling eller Konsultation, listan är förvald med Alla.  


Nytt val: Behandlingstyp i skickade remisser

Ett nytt filteringsval: Behandlingstyp visas i Kommunikation > Remiss > Skickade. Det går att välja Alla, Behandling eller Konsultation, listan är förvald med Alla. 


Tillstånd/Tandnummer visas i Barndebitering

Nu visas även det valda tillståndet för åtgärden inklusive eventuellt tandnummer i Rapport > Statistik > Debiteringsstatistik > Barndebitering. 


Behandlingstyper visas i bokstavsordning

De behandlingstyper som är aktiverade visas nu i bokstavsordning på samtliga platser där de går att välja, dvs i Tidbokning, Revision, Sökalternativ i revisionslistan och Besök i behandlingsplan. Förvald behandlingstyp för Tidbokning, Revision och Besök i behandlingsplan är som tidigare Behandling. 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

010-128 54 60 support@frenda.se Fjärruppkoppling