Business Intelligence

FRENDA - PowerBI

PowerBi är en tilläggstjänst som debiteras, för kunder som ej är Smile eller PTJ kontakta sales@frenda.se för prisbild.

När det gäller frågor om rapportens innehåll för Smile eller PTJ kan dessa frågor besvaras av respektive organisation, hos PTJ är det er AC som besvarar dessa frågor.

För övriga frågor vänligen mejla: support@frenda.se

För att aktivera BI i FRENDA för en medarbetare går man in till Inställningar-Resultatenhet-Behörighet.
Där väljer man den medarbetare man skall aktivera tjänsten för. Längst ner finns alternativet "Business Intelligence".
Om alternativet är grått och inte kan väljas så är medarbetarens e-postadress inte inlagd i systemet.

För att lägga in medarbetarens e-postadress be denne logga in med sitt kort.
Gå till Inställningar-Användare-Allmänna och fyll i medarbetarens e-postadress  (om PTJ använd ptj-adressen)

Gå sedan tillbaka till Inställningar-Resultatenhet-Behörighet och aktivera Business Intelligence

Rapporten hittas i menyn under "Rapporter"

När den är aktiverad kan den väljas och då visas första gången en inloggnings vy.
OBS!  Efter att man skapat inloggningen tar det ett dygn innan man får tillgång till denna efter att man accepterat det mail man får

Efter man har loggat in har man tillgång till rapporten och alla dess funktioner.