Betalspecifikation

Betalspecifikation som inte innehåller några avvikelser behöver ej hanteras, för PTJ eller Smile kunder, däremot som Privat behöver denna prickas av genom knappen : Sätt  som betald.

Innehåller en betalspecifikation en avvikelse kommer det att uppmärksammas på startsidan, dessa ska hanteras.

Välj från och till datum för att se samtliga FK betalspecifikationer mellan intervallet, välj en specifikation i listan för att se detaljer om den.

Till höger om listan visas en summering.

Avvikelser är markerade med rött i listan. Markera avvikelse och välj sedan hur den ska hanteras med knapparna ovanför listan.

Om din klinik tillhör Praktikertjänst så hanteras inbetalningen från FK automatiskt i FRENDA.