Facad: Lägg till externt program

Inställningar > Resultatenhet > Externa program

Nedan instruktion skapar en genväg till Facad från Frenda Journal men användandet av Facad förutsätter att Frenda Röntgen används för hantering av röntgenbilder.

I FRENDA Journal:

1. Gå till Inställningar > Resultatenhet > Externa program
  2. Välj [Nytt Program]
  3. Ange Beskrivning "Facad"
  4. Ange sökväg för FacadPluginPATIENT.exe

Sökvägen är olika beroende av om Facad körs lokalt eller på server, exempel:
    Lokalt: C:\Facad\Program\Plugins\PATIENT\FacadPluginPATIENT.exe
    Server: \\ServerName\share\Facad\Program\Plugins\PATIENT\FacadPluginPATIENT.exe

5. Ange följande argument:
    -id "[SSN]" -fn "[FIRSTNAME]" -ln "[LASTNAME]"

6. Tryck [Spara]

Facad är nu tillgängligt som program i FRENDA Journal

Sök patient och välj [Facad] för att öppna patienten i Facad.

Loggning

Loggtexter hittas här:

C:\Users\username\AppData\Roaming\Ilexis\LogFiles\FacadPluginPATIENT.log