Varför saknas knappen "Röntgen" i FRENDA Journal?

När knappen [Röntgen] saknas i FRENDA Journal beror det antingen på att FRENDA Röntgen inte är korrekt installerat eller så saknar användaren behörighet för FRENDA Röntgen.

Börja med att kontrollera om rätt behörighet finns tilldelad genom att gå till Inställningar och "Om" i FRENDA Journal. Under "Mina behörigheter" ser du om du har behörighet för FRENDA Röntgen.

Saknas någon behörighet kan denna läggas till av verksamhetsansvarig via Inställningar > Resultatenhet > Behörighet. När behörighet för FRENDA Röntgen lagts till behöver FRENDA Journal startas om för att knappen Röntgen ska dyka upp.

Syns inte knappen trots rätt behörigheter är det istället något fel med installationen av programmet. Information om installation av FRENDA Röntgen hittar du i artikeln Uppstart och installation av FRENDA Röntgen

Känner du dig osäker kring detta hänvisar vi till din lokala tekniker.