Vilka ATB har patienten tillgängliga?

För att se vilka ATB patienten har tillgängliga för muspekaren över FK-informationen som visas under patientens namn, i patientlisten. Informationen som presenteras är inhämtad från Försäkringskassan.

Här visas uppgift om ATB1 och ATB2 samt vilket datum som patienten registrerades som försäkrad hos Försäkringskassan.

Patienten tilldelas ett nytt ATB per 1/7 varje år under förutsättning att den är registrerad som försäkrad hos Försäkringskassan.

Relaterat innehåll:

Patientlisten