Jämförelsevyn

Klicka på knappen [Jämför] för att komma till Jämföreslevyn.

I vänsterlistan ska studierna markeras för att bilderna ska visas i vyn. Det går att välja obegränsat med studier, men till slut kommer bildskärmen sätta begränsningen.

När du är klar med att välja studier kan listen fällas in för att få mer yta för bilderna.

Via Visningsläge går det att välja hur många bilder som ska visas från varje studie.

Det finns även en begränsad del av "Titta-funktionen" från Detaljvy, såsom Kontrast/Ljusstyrka, Panorera och Zoom.

För att byta bilder som jämförs går det att dra in bilden från den nedre listen till en av jämförelseplatserna.

För att ta sig tillbaka till FRENDA Röntgen startvyn, tryck på Esc på tangentbordet eller på [Tillbaka] knappen uppe i vänstra hörnet.