Om FRENDA Röntgen

FRENDA Röntgen är ett molnbaserat bildhanteringsprogram som tar emot bilder från befintlig röntgenutrustning och ser till att det finns tillgängligt för dig oavsett var du befinner dig fysiskt. Programmet har ett starkt beroende till FRENDA Journal, vilket innebär att det alltid är journalen som bestämmer vilken patient som ska visas i bildhanteringsprogrammet. Låt därför alltid röntgenprogrammet vara uppe så bilderna på patienten laddas in medan du gör annat på patienten i journalen.

FRENDA Röntgen består av tre olika vyer: Startvyn, Jämförelsevyn och Detaljvyn.

Startvyn är uppdelad på tre områden:

• Menyraden: som innehåller olika funktioner
  • Vänsterlisten: som innehåller tidigare studier som gjorts på patienten
  • Den stora bildvyn där röntgenbilder eller foton visas

Denna vy uppdateras i realtid vilket innebär att om någon t.ex. skapar en ny studie eller tar nya bilder på patienten så uppdateras det direkt på din skärm.