Plugins

Under "Plugins" i FRENDA Röntgen finns möjlighet att styra den typ av utrustning du använder dig av. De plugins som existerar är förkonfigurerade med standardinställningar för respektive utrustning.

Observera att detta förutsätter att utrustningen är installerad på korrekt sätt av er tekniker för att de ska fungera

Till ett plugin kan ett makro kopplas för att direkt vid bildtagning göra eventuella justeringar på bilderna.

Välj först plugin i listan och klicka sedan på [Koppla makro].

Det går att ställa in om en förhandsgranskning ska visas vid bildtagning eller inte. Det går även att justera hur länge förhandsgranskningen ska visas. Som standard är det 5 sekunder.