Beställning av FRENDA-korthållare till SITHS- legitimationer (kort)

Beställning för kliniker utanför Praktikertjänst:
Beställningen görs via Prendo och ni följer instruktionerna nedan:
Minimumbeställning: 5

1. Besök sidan: https://www.prendo.se/registrerakonto/
2. Registrera ert konto genom att fylla i fälten
3. I fältet för registreringskoden, ange kod:frendashop

4. När man registrerat ett konto och loggat in, klicka på: https://www.prendo.se/med-tryck/frenda
(Notera att du behöver öppna länken i samma webbläsare som du är inloggad i)

5. Välj antal korthållare (Minimum 5 stycken) och slutför beställningen

Vid eventuella problem kontakta Prendo-support via chattikonen längst ner till höger:

(Problem med att genomföra beställning eller skapa konto kan inte FRENDA supporten hjälpa till med)