Vad ska göras i tidigare journalsystem efter starten av FRENDA?

1. Kontrollera PG/BG kontot varje dag.
  2. Registrera PG-, BG-betalning i gamla journalsystemet på bokföringsdatum.
  3. Kontrollera betalspecifikationer varje vecka från Försäkringskassan.
  4. Hantera betalspecifikation och eventuella avslag.
  5. Kontrollera betalningar från Försäkringskassan varje vecka och registrera den som betald i det gamla journalsystemet.
  6. Gör eventuellt månadsavslut som vanligt eller redovisa enligt er revisors instruktion.

Ovanstående rutiner gäller fram till det tillfälle man avslutar ekonomin i det gamla journalsystemet.